Hovedrett Kakeboka Pasta

Tomatsaus med Portobello

Nok en gang er det Jamie Oliver som inspierer til middagen her i huset. Han brukte tørket stensopp, men dette fant jeg ikke i butikken, og dermed ble det Portobello i sausen. Etter å ha smakt på resultatet, gjør det ingenting :)

Denne sausen er til 4 porsjoner, og ble lagd av

  • 450 gr tomater
  • 130 gr Portobello
  • 1,5 dl vann
  • 10 gr chili med frø
  • 10 gr chili uten frø
  • 25 gr hvitløk
  • 30 gr tomatpuré
  • 20 gr frisk basilikum

Dette ble kjørt i foodprosessor, og deretter kokt i 20 minutter. Jeg lagde denne sausen til parmesan- og rosmarinbanket kylling som du finner idé til her.

Serveres med spaghetti og et godt nybakt brød i tillegg til ovennevnte kylling. Kanskje denne focacciaen kan friste.

Parmesanbanket kyllingfilet3

Skriv ut

RELARTERTE SAKER...

ingen kommentarer

legg igjen en kommentar