fbpx
Mild lakseform
Hovedrett Kakeboka Sunt

Mild lakseform

Av og til er det deilig med mat som lager seg selv. Denne lakseformen gjør det, men du må hjelpe den litt på vei…

Mens ovnen forvarmes til 200 grader, kuttes grønnsakene og legges i bunnen av en ildfast form. Denne retten ble nok til to.

  • 60 gr stangselleri
  • 80 gr spinat
  • 1 avocado
  • 2 grener bladpersille
  • 2 store sjalottløk
  • 1/2 boks Creme Fraiche
  • 1 pk Froyas back loin (laksen)
  • krydder etter ønske

Fordel Creme Fraiche over de ferdigkuttede grønnsakene, og legg laksen på toppen.

Stekes på 200 grader under aluminumsfolie i maks 30 minutter. Ønsker du at laksen skal være litt rå, er selvfølgelig steketiden kortere, og du må følge med på den.

Mild lakseform

Mild lakseform

Mild lakseform

print

RELARTERTE SAKER...

ingen kommentarer

legg igjen en kommentar