Mild lakseform

Av og til er det deilig med mat som lager seg selv. Denne lakseformen gjør det, men du må hjelpe den litt på vei…

Mens ovnen forvarmes til 200 grader, kuttes grønnsakene og legges i bunnen av en ildfast form. Denne retten ble nok til to.

  • 60 gr stangselleri
  • 80 gr spinat
  • 1 avocado
  • 2 grener bladpersille
  • 2 store sjalottløk
  • 1/2 boks Creme Fraiche
  • 1 pk Froyas back loin (laksen)
  • krydder etter ønske

Fordel Creme Fraiche over de ferdigkuttede grønnsakene, og legg laksen på toppen.

Stekes på 200 grader under aluminumsfolie i maks 30 minutter. Ønsker du at laksen skal være litt rå, er selvfølgelig steketiden kortere, og du må følge med på den.

Mild lakseform

Mild lakseform

Mild lakseform

PRINT

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Velkommen til min side som stadig fylles på med min MATglede og smakfulle idéer.
Her finner du inspirasjon til både hverdagen og festlige lag.
Siden er også krydret med mine malerier, blomsterkreasjoner, dikt og taler m.m. 

LETER DU ETTER NOE GODT?
Søk