fbpx
Krimroman - forfatter - Tove Holter
Dikt Gave I fokus Tipsboka

Som fortjent?
Hvem er jeg?

Mulig du som følger meg og bloggene mine, allerede kjenner meg og de jeg er glad i. Før romanen publiseres, føler jeg det allikevel er på sin plass å presentere meg, slik jeg gjorde i mine henvendelser til forlagene da jeg sendte inn manus.

Første kapittel kommer første helgen i februar.

Hvem er jeg?

Jeg er 48 år, og er en kreativ dame med godt humør som bor på Skedsmokorset sammen med mann og yngstemann på 20 år.
Etter å ha bodd tre år i Tyskland, flyttet jeg til Blystadlia, hvor jeg traff Lars (Birger), og som jeg er gift med i dag. Vi har tre barn; Martin er 23 år, Andreas er 20 år og lille Nora som bare ble 9 dager.

Av utdannelse, har jeg fagbrev som blomsterdekoratør og er markedsøkonom fra BI = tittel «Markblomst».

Etter 15 år som markedskoordinator ble stillingen min lagt ned pga. effektivisering, og jeg stod uten jobb i februar 2019. Jeg sendte x-antall jobbsøknader uten å komme meg på noen intervju, og da tok jeg saken i egne hender = Jeg driver nå VikarX – digital markedskoordinator og vikar med kvalitet.

Jeg liker meg i det kreative hjørnet, og maler bilder, fotograferer, lager dikt og limericker, og nå har jeg også skrevet ferdig min første roman.

På fritiden er jeg matgledespreder, og dette gjør jeg via to matblogger. Den ene har jeg skrevet siden november 2011 (www.idefull.no) og den andre begynte jeg med i mai 2017 (www.matfor2.no).
Den store drømmen er å kunne leve av hobbyene mine.

Om historien min – «Som fortjent?»

I bunnen er det en oppdiktet historie som jeg bygger på med navn fra familien og ting som både jeg og mannen min har opplevd, enten hver for oss eller sammen. Det er mange andre linker til meg i boka også.

Om du fortjener det, finner du oppskrifter på bakst/kaker nevnt i historien bakerst i boka. Her er det snakk om noen få oppskrifter.
I og med at jeg deler oppskrifter, syntes jeg dette var en god idé. Oppskriftene i dette forslaget finner du allerede på bloggen, og de vil ikke bli med i denne helgepubliseringen.

«Som fortjent» – Dette er bare noe man hører i en positiv sammenheng. Jeg sier aldri at jeg har det som fortjent, om jeg opplever noe forferdelig. I denne boka er det flere personer som muligens får som fortjent… Dette overlater jeg til leseren å dømme.

Jeg har hatt 4 testlesere til boken, og alle har konkludert med det samme: Dette er en god og lettlest historie. En «page turner». Jeg tar dem på ordet og sender derfor inn prosjektet mitt til dere.

Kapittel 8 er i to versjoner.
Den ene er selvopplevd, men den alternative ferien gjør historien mer tidløs.

Glad lesing!
Hilsen Tove

print

RELARTERTE SAKER...

ingen kommentarer

legg igjen en kommentar