Annonse
Siste innlegget av de 10 som jeg laget for Bremykt Flytende tidligere i år, er disse kjempegode røstipotetene som passter godt til kjøttet, fisken eller som en lett lunsj med litt salat eller annet godt til. Røstipoteter kan gjøres enkelt eller du kan tilsette mye annet godt i røstirøra.
Ca. 10 stk. Røstipoteter
- 600 g revne poteter med skall
- 50 g Bremykt Flytende
- 2 egg
- 2 fedd hvitløk
- gressløk
- salt og pepper
Riv potetene. Behold gjerne skallet på. Dette gir også bedre gripeevne for dem som river dem.
Klem av fuktigheten. Bruk kjøkkenpapir eller et rent kjøkkenhåndkle for hjelp til å fjerne mest mulig av fuktigheten.
Ha i resten av ingrediensene og bland godt.
Lag små lapper og stek disse gyldne i Bremykt Flytende.
Innlegget er skrevet som et ledd i mitt samarbeid med Bremykt og Bakeklubben.