fbpx
Puccia dessert - Schokokuss Brötchen
Bakst Brød Dessert Kakeboka Kos

Puccia dessert – Schokokuss Brötchen

Da jeg lagde Puccia til middag i dag, hadde jeg lyst til å lage noe som jeg spiste i min ungdomstid, og bruke det som dessert. Da jeg bodde i Tyskland (fra jeg var 13 år til jeg var 16 år), var de populært å spise Schokokuss Brötchen, rundstykker med kokosboller inni. Dette ble det til dessert i dag.

Jeg lagde 2 små Puccia som jeg brukte til dette, og oppskriften finner du her.

Har du ferske rundstykker eller Puccia som jeg har brukt her, er disse fryktelig lettvinte å lage. Del rundstykket i to, putt en kokosbolle i midten, ha gjerne noen jordbær i, klem sammen og nyt. Husk serviett. :)

 

Puccia dessert - Schokokuss Brötchen

Puccia dessert - Schokokuss Brötchen

print

RELARTERTE SAKER...

ingen kommentarer

legg igjen en kommentar