Ostekrem med hvit sjokolade

Rødbetemuffinsene jeg lagde, toppet jeg med en ostekrem med hvit sjokolade.

Kremen lagde jeg av

  • 400  gr philadelphia (romtemperert)
  • 400 gr melis
  • 4 ts vaniljesukker
  • 2 plater hvit sjokolade (smeltet)
  • 1/2 ts salt

Ost, melis og vaniljesukker mikses til du får en smidig krem. Ha deretter i den smeltede sjokoladen og til slutt saltet.

Dess lenger den står, jo bedre blir den. Den kan derfor med fordel lages et par dager før den skal brukes. Oppbevares i kjøleskapet.

 

Ostekrem med hvit sjokolade

Ostekrem med hvit sjokolade

 

Konklusjon

Jeg synes at dette er den beste kremen jeg har laget til nå.

Jeg hadde lyst til å se hvor lenge den holdt seg god, og etter en uke i kjøleskapet, var det klart for en liten smaksprøve. Den smakte like godt, om kanskje enda bedre da, men jeg skal ikke påstå at kvalteten var like god…

Neste gang jeg skal lage denne kremen, skal jeg lage den noen dager i forveien.

 

PRINT

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Velkommen til min side som stadig fylles på med min MATglede og smakfulle idéer.
Her finner du inspirasjon til både hverdagen og festlige lag.
Siden er også krydret med mine malerier, blomsterkreasjoner, dikt og taler m.m. 

LETER DU ETTER NOE GODT?
Søk