fbpx
Folkets Favoritter - LavFODMAP
Cookies Dessert Kake Kakeboka Sjokolade

Kokebok lavFODMAP – Folkets Favoritter

Jeg har lenge hatt et ønske om å få lov til å lage en kakebok. Muligheten har enda ikke bydd seg, men nå har jeg fått være med i et kokebokprosjekt; Folkets Favoritter – lavFODMAP. Mitt bidrag er SnickersCookies.

Selv om jeg er en av 70 forfattere i denne boken, en i mengden, hindrer det meg ikke i å være stolt over å få være med. Jeg mottok boken på fredag, og det var med iver, gled og stolthet jeg viste fram boken til familien min. Ikke bare har jeg bidratt med oppskrift, de valgte også å bruke mitt bilde i kokeboken. Jeg er altså å finne som både forfatter og som fotograf. Da er det lov å skryte litt.

Boken har oppskrifter etter lavFODMAP-dietten, og det er en diett for deg med sensitiv mage.

Som en del av dette bokprosjektet fra Frisk Forlag, bidrar de med kr 40,- for hvert solgte eksemplar av boken som går forskning på IBS og lavFODMAP.

Folkets Favoritter - LavFODMAP

Folkets Favoritter - LavFODMAP

Folkets Favoritter - LavFODMAP

Folkets Favoritter - LavFODMAP

Folkets Favoritter - LavFODMAP

print

RELARTERTE SAKER...

ingen kommentarer

legg igjen en kommentar