KarriSuppe med kylling
Hovedrett Kakeboka Suppe

KarriSuppe med kylling

Frister det med en lun og god suppe eller gryte i regnet? Denne er rask og enkel å lage, og om det blir suppe eller gryte er opp til hver enkelt.

Vi var 4 voksne personer som spiste oss gode og mette, og de var nesten ingenting igjen når vi var ferdige.

Til denne suppa/gryta, brukte jeg

  • Smør til steking
  • 45 g gul currypasta
  • 1 ts karri
  • 200 g finhakket rød løk
  • 15 g finhakket hvitløk
  • 300 g gulrøtter i biter (ønsket størrelse)
  • 1 potte klippet koriander
  • 1 boks kokosmelk (4 dl)
  • 3 dl vann
  • 1 ss sukker
  • 200 g creme fraiche lett
  • smak til med salt
  • 2 stk ferdiggrillede kyllinger i biter

Surr currypasta, karri, finhakket rød løk og hvitløk i smøret. Skjær gulrøttene i biter. Klipp/hakk opp koriander. Etter 3 – 4 minutters surring, har du i gulrøttene, koriander, kokosmelk, vann og sukker. La dette koke i ca. 15 minutter og ha i creme fraiche og kok opp igjen. Smak til med salt.

Ha i kyllingen og varm opp igjen til du er sikker kyllingen er gjennomvarm.

Spises som Karri- og kyllingsuppe eller sammen med ris som karri- og kyllinggryte. Vi spiste disse Nan Brødene til.

 

KarriSuppe med kylling

KarriSuppe med kylling

Skriv ut

RELARTERTE SAKER...

ingen kommentarer

legg igjen en kommentar