fbpx
Hvitloeks- og chilistekte rodbeter
Kakeboka Sunt Tilbehør

Hvitløks- og chilistekte rødbeter

Da jeg var alene forrige helg, hadde jeg lyst til å lage meg noe ekstra godt. Valget falt på stekte rødbeter med chili og hvitløk. Da jeg snakket med en venninne om hva jeg skulle lage, rynket hun litt på nesen… :) Jeg lot meg ikke påvirke av dette, og dro hjem fra matbutikken med ingrediensene jeg trengte til kosen.

Til denne porsjonen brukte jeg

  • 1 stor rå rødbete (350 gr)
  • 1 stor chilipepper (hakket)
  • 3 fedd hvitløk (hakket)

Rødbeten ble kokt i en time. Deretter skrellet jeg den, og satt dermed igjen med 280 gr rødbete til videre bruk. Denne ble så skjært i biter og stekt sammen med chili og hvitløk i litt olivenolje. Dette gjorde jeg mens kyllingen godgjorde seg i ovnen.

Til rødbetene hadde jeg ovnsstekt kyllingbryst med sprøstekt skinn, og toppet dette med litt persille.

Hvitløks- og chilistekte rødbeter

 

print

RELARTERTE SAKER...

ingen kommentarer

legg igjen en kommentar