Fraiche laks
Fisk Hovedrett Kakeboka

Fraiche laks

Laks brukes ofte både til lunsj og middag her i huset, og i dag stod det Fraiche laks på middagsmenyen.

Jeg fikk smaksprøve av laks stekt/kokt i Creme Fraiche med en dæsj soyasaus i på Meny en gang. Dette har jeg lagd mange ganger, men jeg følte det var på tide å bygge videre på denne retten, og i dag ble den tilsatt

  • 1 1/2 avocado
  • 100 gr spinat
  • 3 vårløk
  • 20 gr pinjekjerner

Jeg blandet først

  • 1 boks Creme Fraiche
  • 15 gr soyasaus (akkurat passe etter min smak…)

i stekepannen, før jeg skrudde på varmen og surret dette litt sammen med avocado, spinat, vårløk og pinjekjerner.

Etter et par tre minutters surring i pannen, hadde jeg i laksen.

  • 1 stor Salma “back loin”

Pass på å ikke oversteke laksen.

Passer til poteter, pasta eller ris, eller man kan bare spise dette for seg selv, som jeg gjorde :)

Kan også brukes som forrett.

 

Fraiche laks

Fraiche laks

Fraiche laks

Fraiche laks

 

Skriv ut

RELARTERTE SAKER...

ingen kommentarer

legg igjen en kommentar