BarbieQsaus
Hovedrett Kakeboka Tilbehør

BarbeQsaus

I går var vi 19 mennesker til bords, og til middag hadde vi Pulled Pork, eller Gaffel-gris om du vil :) Jeg stod opp kl. 05.00 lørdag morgen for å sette inn svinenakken i ovnene. Jeg har tidligere lagt ut oppskrift på Pulled Pork, og oppskriften på denne finner du her.

Kvelden i forveien smurte jeg inn svinenakken med hjemmelaget BarbeQsaus, slik at den var klar for innsettelse morgenen etter.

Jeg synes ikke at det er så enkelt med porsjonsberegning, men tenkte at 7 kilo svinenakke måtte være nok. Jeg tenkte rett, det ble akkurat nok.

Til 7 kilo trengs det mye BarbeQsaus, og denne lagde jeg av

  • 2 dl ingefærøl
  • 8 ss olivenolje
  • 2 ss hvitvinseddik
  • 6 ss worchestersaus
  • 6 ss soyasaus
  • 220 gr tomatpure
  • 4 ss brunt sukker
  • 4 ss akasiehonning
  • 4 ss maltekstrakt
  • 300 gr løk
  • 1 hvitløk (10 fedd)
  • 5 chili uten frø
  • 4 ts salt
  • 3 ss paprika

Kjøres i foodprosessor til en jevn blanding.

BarbieQsaus

BarbieQsaus

 

 

Skriv ut

RELARTERTE SAKER...

ingen kommentarer

legg igjen en kommentar