fbpx
Dessert Kakeboka Kos

VaniljeYoghurt med sukkerstekt rabarbra og chili

Denne yoghurten har jeg hatt lyst til å lage i et par dager nå, og i kveld passet det å prøve seg på den. Jeg har ikke rabarbra i hagen, men heldigvis har de det på butikken, sånn at jeg slipper å dra på slang i nabolaget. Ikke at jeg ville gjort det… :)

Det er en grunn til at yoghurt har surret rundt i hodet mitt om dagen, og det er yoghurt.no sin konkurranse. Jeg har egentlig gitt meg selv konkurranse-forbud til over sommeren, men premien på denne er for god til å la være å delta.

Denne porsjonen sukkerstekt rabarbra og chili er nok til to porsjoner (som i kveld tilfredsstilte en person) 

  • 15 gr brunt sukker
  • 40 gr rabarbra (skrellet)
  • 10 gr rød chilipepper uten frø

Kutt rabarbra i biter (ønsket størrelse). Hakk chilien i små biter. Brunt sukker, rabarbra og chili stekes på middels varme i ca. 5 minutter. Prøv deg fram, rabarbraen bør være litt sprø.

Serveres sammen med gresk vaniljeyoghurt og jordbær og nytes. :)

Gresk vaniljeyoghurt med rabarbra chili og jordbaer3

Gresk vaniljeyoghurt med rabarbra chili og jordbaer

Rabarbra og chili

Rabarbra

print

RELARTERTE SAKER...

ingen kommentarer

legg igjen en kommentar