Tunfiskpasta
Hovedrett Kakeboka Pasta

Tunfiskpasta

Denne pastaen ble jeg så fornøyd med at jeg lagde den to ganger samme uke. Jeg er veldig glad i tunfisk og spiser den både i salat, på brødskiven, rett fra boksen og nå også i pastaen. Denne gangen er den lagd med tomatsaus. I et senere innlegg vil det komme en litt annen inspirasjon.

Denne er nok til tre personer, og den lagde jeg av

  • 15 g hvitløk
  • 100 g gul løk
  • 500 g tomat
  • 25 g kapers
  • 30 g olivenolje
  • 1 dl vann
  • 10 g honning
  • 1 boks tunfisk i vann (185 g) hell av vannet
  • krydder (italian basilico)
  • salt

Hakk hvitløk, gul løk og tomat med stavmikseren. Ha alt i en kjele og la det koke i 20 minutter. Vær forsiktig med krydderet til å begynne med. Smak deg fram etter hvert. Ha i tunfisken etter 15 minutter, slik at den rekker å bli varm.

Serveres med godt brød og toppes med parmesan.

Tunfiskpasta

Tunfiskpasta

Skriv ut

RELARTERTE SAKER...

ingen kommentarer

legg igjen en kommentar