fbpx
Tipper
Kokeboka

Tipp med eller uten kobler

Det enkleste er ofte det beste, var det noen som sa en gang, og i dette tilfellet vil jeg si meg enig i det.

Før jeg gikk på et cupcakekurs, brukte jeg kobler og koblingsring når jeg skulle feste tippen til sprøyteposen. Det gikk greit å feste den, men det gikk ikke like lett å løsne den igjen. Det gikk med både krefter, banning og svetting, helt til jeg innså at dette måtte være jobben for et av mannfolka i huset.

 

Tipp med eller uten kobler

 

På cupcakekurset ble jeg gledelig overrasket over å se at både kobleren og ringen ikke ble brukt i det hele tatt. Det var jo bare å putte tippen nedi posen. Enkelt og greit. Nå pynter jeg kaker uten å avslutte med høylytt ordbruk på kjøkkenet.

 

Tipp med eller uten kobler

Skriv ut

RELARTERTE SAKER...

ingen kommentarer

legg igjen en kommentar