Sursøt paprika og kylling
Hovedrett Kakeboka Sunt Tilbehør

Sursøt paprika og kylling

I går ble det kyllingfilet med sursøt paprika, grønn salat med mango og ovnsbakte potetbåter til middag.

Kyllingfileten ble stekt i olivenolje og enkelt krydret, for å unngå å mikse altfor mange smaker.

Den sursøte paprikaen er en oppskrift (4 porsjoner) av Gordon Ramsay, og består av

  • 2 paprika
  • 1 rødløk
  • 2 klyper salt
  • pepper (etter ønske)
  • 1 ss sukker
  • olivenolje
  • 2 ss rødvinseddik
  • 20 gr fersk basilikum

Paprika og løk kuttes og krydres (s&p), og freses noen minutter i litt olivenolje. Etter 2 minutter tilsatte jeg sukkeret, og lot det frese til grønnsakene ble blanke og fine. Skru ned varmene litt og hell rødvinseddiken, og la dette surre i ca. 3 minutter til. Til slutt tilsettes den hakkede basilikummen. Bland godt. Hell av overflødig væske.

Potetbåtene ble penslet med olivenolje, og stekt på varmluft på 200 grader i ca. 30 minutter.

Den grønne salaten med mango finner du oppskriften på her.

 

Sursøt paprika og kylling

Sursøt paprika og kylling

Skriv ut

RELARTERTE SAKER...

ingen kommentarer

legg igjen en kommentar