Surret saftig kyllingfilet med fyll

Da jeg var på Stangeriet (Mathallen)  i helgen kjøpte jeg kyllingfilet. Store fine fileter, som jeg følte måtte gjøres litt ekstra stas på.

Filetene ble delt i to (på langs), og påsmurt en blanding av…

  • 90 gr Philadelphia
  • 30 gr pesto
  • 30 gr parmesan
  • en håndfull basilikumblader (i biter)

…før de ble rullet sammen. Kyllingrullen ble så rullet inn i

  • en skive parmaskinke pr. rull

Ovennevnte fyll er nok til ca 5 fileter. Det spørs hvor mye du har i hver.

Jeg skulle nok ha surret kyllingen inn motsatt vei, for fyllet rant delvis ut etterhvert som heten steg i ovnen, eller så kunne jeg ha påspandert to skinker pr. rull.

Filetene ble stekt på 225 grader i 20 minutter. Vi spiste dem med grønn salat, blomkålpuré og spinatsaus.

 

Surret saftig kyllingfilet med fyll

Man kan enten smøre på ingrediensene til fyllet lagvis, eller blande alt før det smøres på, som jeg gjorde.

Surret saftig kyllingfilet med fyll

Surret saftig kyllingfilet med fyll

Surret saftig kyllingfilet med fyll

 

PRINT

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Velkommen til min side som stadig fylles på med min MATglede og smakfulle idéer.
Her finner du inspirasjon til både hverdagen og festlige lag.
Siden er også krydret med mine malerier, blomsterkreasjoner, dikt og taler m.m. 

LETER DU ETTER NOE GODT?
Søk