Surret asparges i heit krem
Forrett Kakeboka Tilbehør

Surret asparges i heit krem

Det er spesielt en forrett som går igjen her i huset. Denne fikk jeg første gang servert hos en god venninne, for mange år siden.

Retten består vanligvis av Parmaskinke, Philadelphia og apargestopper. I går følte jeg for å fornye denne, og da falt valget på en litt heitere utgave.

I og med at Matbloggsentralen har en spekeskinke-utfordring med skinken Æra gående, blir denne et av mine bidrag i utfordringen.

Til 6 surrete asparges brukte jeg

  • 2 pk aspargestopper
  • 6 Æra skinker (1 pk)
  • 150 gr ost Philadelphia
  • 1 rød chilipepper (små biter)
  • 1 fedd hvitløk (små biter)

Philadelphia, chili og hvitløk blandes. Smør ostekremen på midten av hver skinke, og legg en bunt med aspargestopper midt i osten. Rull deretter skinken rundt. Skinken deler seg litt mens du surrer/ruller, men osten hjelper deg med å holde den på plass.

Rullene stekes på 200 grader i 10 minutter.

Denne oppskriften gir mye ostekrem. Den blir derfor mektig, og det holder med en aspargesrull pr. person (etter mitt magemål).

 

Suret asparges i heit krem

 

 

 

Skriv ut

RELARTERTE SAKER...

ingen kommentarer

legg igjen en kommentar