fbpx
Spinat- og appelsinjuice
Juice Kakeboka Sunt

Spinat- og appelsinjuice

Etter å ha vært forkjøla siden midten av desember, har jeg nå satt i gang med juiceproduksjonen her hjemme. I helgen lagde jeg to porsjoner med denne Spinat- og appelsinjuicen. Mange blir skremt av ordet spinat, men den er veldig sunn og anvendelig og jeg bruker den til forskjellig som f.eks. i juice, rå, stekt eller i hamburgere. Jeg bruker altså mye spinat, og etter å ha lest mye fint om spinat her, kommer jeg til å fortsette med det.

Oppskrift

Til ca. 7,5 dl Spinat- og appelsinjuice brukte jeg

 • 6 appelsiner
 • 200 g spinat (1 stor pose)
 • 20 g fersk ingefær

Kjør alt i juicepressa (uten skall), og nyt et glass eller to med denne sunne, friske og gode juicen.

Spinat- og appelsinjuice

 

 

print

RELARTERTE SAKER...

2 kommentarer

 • Reply
  Óli Örn
  2. februar 2015 at 15:20

  Anbefaler deg å skaffe deg en Slow Juicer av et eller annet slag (har selv Kuvings B6100S juicer). Du får ca 40% mer utnytte av frukt og grønnsaker og så ettersom den er en Slow juicer så roterer den ca 50-60 runder i minuttet i steden for flere tusen i den som det ser ut som at du bruker (etter som juicen har skylt seg). Den oksiderer mindre, du får mye mer næringsstoffer (mange næringsstoffer blir borte grunnet varmen når de roterer så fort), jusen skyller seg ikke, og den holder lengre (opp til 3 dager i kjøleskap) :) Og så smaker juicen bedre (etter min mening) ;)

  Forresten gratulerer med månedens matblogger! Så bra og se at «hobbyen» din går så bra :)

  Klem, Óli Örn :)

  • Reply
   Tove
   2. februar 2015 at 15:41

   Takk, Óli :)
   Det er skummet på juicen du ser, så når det stiger til toppen, sitter jeg igjen med en klar juice, men jeg drikker den som regel opp før den tid. Og, siden jeg tar bildene før jeg drikker den opp, blir de som regel med skum. :)

  legg igjen en kommentar