spaghettini-all-arrabbiata
Hovedrett Kakeboka Pasta

Spaghettini all’ arrabbiata

Sterk spaghettini gjorde det hot rundt matbordet her om dagen.
For noen ble den perfekt, og for andre hjalp det å spise litt creme fraiche ved siden av…

Dette blir ca. 5 porsjoner med sterk saus

  • 2 bokser hakkede tomater (á 400 g)
  • 50 g rød chili med frø
  • 5 fedd hvitløk
  • 3 ss creme fraiche
  • 2 dl vann
  • 2 ss brun farin
  • olivenolje (se chilisausen)
  • smak til med salt
  • 600 g karbonadedeig
  • spaghettini

Hakk chili og hvitløk. Ha alt, foruten karbonadedeigen, i en kjele og kok i 30 minutter. Deretter moses den med stavmikser.

Stek karbonadedeigen og kok spaghettini (etter anvisning på pakken) mens sausen koker.

Ønsker du ikke så sterk saus, bruker du mindre av frøene i chilien.

Serveres med revet parmesan, hjemmelaget pesto av pistasjnøtter og avocado-og pestosnurr, og ev. creme fraiche om man skulle ønske.

 

Spaghettini all' arrabbiata

Spaghettini all' arrabbiata

Spaghettini all' arrabbiata

Skriv ut

RELARTERTE SAKER...

ingen kommentarer

legg igjen en kommentar