Smørloff - Bremykt Flytende - Tove Holter - Idefull - Toves matglede
Bakeboka Bakst Brød

Smørloff

Annonse

Disse saftige og luftige smørloffene er laget med Bremykt Flytende.
Tidligere i år har jeg fått leke meg litt med Bremykt sitt helt nye produkt; et flytende steke- og bakeprodukt som inneholder meierismør. Produktet er en blanding av meierismør og rapsolje og inneholder ingen tilsetningsstoffer. Bremykt Flytende kan benyttes til både steking, baking og som smaksetter.

Jeg har som nevnt brukt Bremykt Flytende i disse loffene, og jeg er overbevist og kjempefornøyd!

Denne oppskriften gir 2 loff

  • 820 g hvetemel
  • ½ ts salt
  • 2 ss sukker
  • 2 egg (str. L)
  • 25 g fersk gjær
  • 4 dl kald skummet melk (kan også bruke vann om du heller ønsker det)
  • 200 g Bremykt Flytende – has i etter 10 minutters elting

Ha alle ingrediensene foruten Bremykt Flytende i en bakebolle, og elt deigen i ca. 10 minutter.
Tilsett deretter litt og litt av flytende Bremykt, og elt deigen i 10 minutter til.

La heve til dobbel størrelse, ca. 1 time, og stek på 200 grader i 30 – 40 minutter. Alle ovner er forskjellig, så følg gjerne med etter at det har gått 30 minutter.

Innlegget er skrevet som et ledd i mitt samarbeid med Bremykt og Bakeklubben.

Smørloff - Bremykt Flytende - Tove Holter - Idefull - Toves matglede Smørloff - Bremykt Flytende - Tove Holter - Idefull - Toves matglede

Skriv ut

RELARTERTE SAKER...

ingen kommentarer

legg igjen en kommentar