fbpx
Smoothie - mango druer og jorbaer
Kakeboka Smoothie Sunt

Smoothie – Mango, druer og jordbær

Det er konfirmasjonshelg, og med den fulgte tre kakeønsker fra gode venner.

Med kaker som tar tid å lage, utprøving med forskjellig pynt, bildetaging m.m., ble jeg plutselig litt sliten… :)

I dag skal jeg pynte den siste kaken, men før dette, måtte det litt påfyll av energi til, og i dag ble den i form av en smoothie. Dermed fikk jeg endelig muligheten til å prøve ut premien jeg vant i Bringebærutfordringen i regi av Matbloggsentralen og Frukt.no.

Oppskriften jeg vant med, finner du her.

Premien ble innviet med 5 dl smooth og deilig kos av

 • 60 gr druer, store Muskatell (fjern steinene)
 • 100 gr mango
 • 1 banan
 • 100 gr gresk yoghurt naturell
 • 1 dl skummet melk
 • 100 gr frosne jordbær

Husk å fjerne steinene fra druene. Kjøres i blender til ønsket konsistens.

Av de 3 forskjellige blenderne vi har hatt tidligere (inkludert den vi har nå), er dette den beste vi har hatt. Det var en ny opplevelse å se hvor rask tid en smoothie faktisk kan bli til på :) Gleder meg til å bruke denne flere ganger.

 

Smoothie - mango druer og jorbær

Smoothie - mango druer og jorbær

print

RELARTERTE SAKER...

2 kommentarer

 • Reply
  Tina Fiskerstrand
  18. januar 2014 at 12:50

  Hei, jeg er en jente på 13,og jeg skal lage denne smoothien. Jeg lurer på om det går ann og lage den med vanilje yoghurt istedet? Jeg er ingen stor fan av gresk yoghurt :/ Og går det også an og ta vanlig lett melk istedet for skummet melk? Jeg bare lurer jeg :)

  • Reply
   Tove
   19. januar 2014 at 10:16

   Hei Tina. Bytt ut og tilsett det akkurat det du ønsker, slik at du får en smoothie helt etter din smak. Jeg er sikker på at den vil bli kjempegod :) Lykke til :)

  legg igjen en kommentar