Floyelsmyke Sarah Bernard
Dessert Kake Kakeboka

Sarah Bernard

I år har jeg valgt å lage små blomster av Sarah Bernard. Sjokoladeblomst på en eng av mandler i kalde desember :)

Jeg har brukt samme oppskrift som i innlegget om Fløyelsmyke Sarah Bernard, som jeg publiserte for noen dager siden, og som du finner her.

Det jeg har valgt å gjøre annerledes i år enn de siste 15 årene, er å steke bunnen hver for seg, i mini muffinsformer. Hver form ble fylt med ca. 10 gram røre, og disse ble stekt på 175 grader i ca. 20 minutter. Jeg fylte 105 former.

Når kakene skulle pyntes, valgte jeg å ta dem ut av formene, snu dem med toppen ned, og sprøyte på en sjokoladeblomst på hver. Disse ble deretter satt kaldt.

Når sjokoladekremen var kald og stiv, dyppet jeg dem i den allerede smeltede sjokoladen (se oppskrift nevnt ovenfor). Jeg dyppet ikke hele kaken i sjokoladen (se bildene).

Kakene ble igjen satt kaldt. Når de var kalde nok, tok jeg dem ut for å pynte dem med den smeltede hvite sjokoladen.

Kald kake = sjokolade som stivner raskt.

Sarah Bernard Blomst

Sarah Bernard Blomst

Sarah Bernard Blomst

Skriv ut

RELARTERTE SAKER...

2 kommentarer

  • Reply
    Snaxy
    12. desember 2013 at 23:38

    Flotte bilder.

    • Reply
      Tove
      16. desember 2013 at 16:27

      Takk :)

    legg igjen en kommentar