Sandvafler
Kakeboka

Sandvafler

Som du sikkert skjønner av navnet, er sandvafler av den tørre typen vafler.
Disse vaflene lagde jeg på skolekjøkkenet når jeg gikk på tysk skole, og oppskriften er derfra. På skolen spiste vi dem med krem og kirsebærkompott.
Her i huset spiste vi dem som kjeks, vaffelkjeks.

Tørre vafler høres kanskje veldig kjedelig ut, men om du liker kjeks, er disse veldig gode.

10 plater vafler ble lagd av

  • 150 g sukker
  • 1 ts vaniljesukker
  • 150 g romtemperert smør
  • 3 egg
  • 300 g mel
  • 1 ts bakepulver
  • 1 – 1,5 dl melk

Pisk sukker, vaniljesukker og smør lyst og luftig. Pisk deretter inn ett og ett egg. Blandes godt.
Til slutt pisker du inn mel, bakepulver og melk om hverandre.
Røren skal være tykk.

Skriv ut

RELARTERTE SAKER...

ingen kommentarer

legg igjen en kommentar