Lun salat med ruccola og spinat
Forrett Kakeboka Sunt Tilbehør

Salat med ruccola og spinat

Da sender jeg inn andre og siste bidrag til Matbloggsentralens salatkonkurranse.

Salaten i dag er en favoritt og gjenganger her i huset, og jeg fikk inspirasjonen til denne på en ferietur i Italia.

Til 2 – 4 porsjoner (kommer an på hvor mye førstemann forsyner med…) trenger du

  • 1 pose babyspinat (65 gr)
  • 1 pose ruccola (65 gr)
  • saften av 1/2 lime
  • olivenolje (5 ss eller etter eget ønske)
  • 40 gr ristede pinjekjerner
  • 50 gr kuttet parmesan

Skjær spinat og ruccola i strimler og bland deretter alle ingrediensene.

Salaten smaker lunt og deilig, og jeg får assosiasjoner fra Italia hver gang jeg spiser denne.

 

Salat med ruccola og spinat

Salat med ruccola og spinat

Salat med ruccola og spinat

Salat med ruccola og spinat

Skriv ut

RELARTERTE SAKER...

ingen kommentarer

legg igjen en kommentar