Surret kylling med parma
Hovedrett Kokeboka

Parmasurret kylling med chili og avocado

Parmasurret kylling med chili og avocado, ble en smakfull middag med forskjellige tilbakemeldinger.

I dag lagde jeg en parmasurret kylling med chili og avocado inni, servert med spaghettini, rucola, spinat, paprika, chilisaus og tomat.

Jeg likte det, mannen min syntes det ble litt mye chili, eldstemann syntes det smakte rart, og minstemann slapp unna med bare parmasurret kylling uten innhold.

Til 4 personer trenger du
  • 4 kyllingfileter
  • 7 chili
  • 1/2 avocado
  • olivenolje
  • 8 parmaskinker
  • 50 gram kuttet parmesan
  • 2 eggeplommer
  • 1 pk gogreen mat
  • spaghettini
  • ruccola
  • spinat
  • paprika
  • tomat

Jeg brukte totalt 7 chili.

Til kyllingen brukte jeg ca 1 chili og 1/2 avocado pluss en dæsj med olivenolje.

Dette ble most med stavmikser, og smørt på tre flatbankede kyllinger.

Deretter rullet jeg sammen kyllingene og surret to parmaskinker rundt hver av dem.

Kyllingene ble stekt i 25 minutter på 225 grader, men det hadde nok kanskje holdt å steke dem i 20 minutter.

Mens kyllingen godgjorde seg i ovnen, vasket og kuttet jeg grønnsakene, lagde sausen og kokte spaghettinien.

Sausen

Jeg kokte «mat», parmesan og chili noen minutter, og hadde deretter i 2 eggeplommer mens jeg rørte. Ikke kok sausen etter at du har hatt i plommene. Jeg trodde sausen var blitt mislykket, men etter å ha rørt hardt og lenge (føltes ihvertfall sånn), ble den fin.

Skriv ut

RELARTERTE SAKER...

2 kommentarer

  • Reply
    Susan
    18. juni 2012 at 17:57

    Dette ser fantastisk godt ut, jeg bare MÅ prøve å lage det en dag snart :-)

    • Reply
      Tove
      19. juni 2012 at 11:34

      Den ble veldig god, Susan. Lykke til med kokkeleringen :)

    legg igjen en kommentar