Pære- og banansmoothie
Juice Kakeboka Smoothie Sunt

Pære- og banansmoothie

I går lagde jeg en pære- og agurksmoothie som fikk en helt fantastisk farge. Dagens smoothie ble ikke like grønn, men den ble veldig mye bedre på smak. Husk at jeg sier dette på bakgrunn av at jeg ikke liker agurk i flytende form. Jeg vet ikke hvorfor, men det sånn er det, og det er jo helt sikkert andre der ute som liker førstnevnte smoothie mye bedre enn denne.

Pære- og banansmoothie til lunsj frister til gjentakelse :)

Til ca. 5 dl smoothie brukte jeg

  • 1/2 banan
  • 1 pære
  • 1/3 avocado
  • 2 dl vann
  • 1 ts Lecithin
  • 1 ts Chlorella
  • 1 liten sprut Aloe Vera 40x
  • 10 dråer Premium Bitter

Kjøres i blender til ønsket konsistens.

En virkelig smooth smoothie som smeltet på tungen og smakte søtt og godt. Deilig :)

Pære- og banansmoothie

Pære- og banansmoothie

Pære- og banansmoothie

Skriv ut

RELARTERTE SAKER...

ingen kommentarer

legg igjen en kommentar