fbpx
Oreokake
Dessert Kake Kakeboka

OreoKaker

Oreokake er populær, og etter å ha sett responsen på innlegget om OreoKaken jeg la ut her om dagen, tenkte jeg det ville være morsomt å samle alle Oreokakene jeg har lagd i dette innlegget.

La deg friste, og skriv Oreo på helgens handleliste.

 

OreoDrøm

For en drøm! Oreo-kake helt etter min smak; Oreo-bunn, hvit sjokolademousse med Oreo-biter i midten, og sjokolademousse med litt Oreo-kjeks og smeltet sjokolade på toppen. Aldeles helt nydelig og mektig god :)

OreoDrøm

 

OreoKake

Denne er eldstemanns favoritt, og etter å ha klart lappen i går, regner jeg med han ønsker seg denne på bordet for en aldri så liten feiring av den prestasjonen.

Oreokake

 

OreoMousseKake

En liten og luftig herlighet lagd i porsjoner. Kaker i porsjoner får gjestene til å føle at du har lagd kaken spesielt til dem.

OreoMousseKake

 

Mini OreoKake

Minstemann hadde tre kamerater på besøk når denne stod ferdig, og testpanelet forlot bordet veldig fornøyde.

Mini OreoKake

 

OreoBoller

Det er for lengst slutt på bare to alternativer på bollefronten.

Å bare ha muligheten til å velge mellom hveteboller med eller uten rosin, gjorde egentlig valget ganske enkelt. I tillegg til at valgmulighetene (kilde: Statoil) har økt til boller med f.eks. sjokolade (melkesjokolade og firkløver), daim, non stop og/eller solobolle, kan man også velge mellom poser av 3, 5 eller 10…

OreoBoller

 

Jeg har latt meg friste til å lage enda en ny variant, og jeg håper den er å lese om på bloggen om ikke så altfor mange dagene.

print

RELARTERTE SAKER...

ingen kommentarer

legg igjen en kommentar