fbpx

Om meg

 

 

Hei, og velkommen til min side som stadig fylles på med smakfulle idéer.

Jeg liker meg i det kreative hjørnet, og jeg utfolder meg der når jeg lager mat, maler bilder, skriver dikt og limericker, noe du også vil finne igjen her på bloggen min www.idefull.no som man også finner under navnet www.smakfulleideer.no

Jeg synes det er morsomt å eksperimentere på kjøkkenet, og det gir meg stor glede å servere noe som også faller i smak hos andre, både i form av nye idéer og bilder.

Jeg er av den oppfatning at man ikke trenger ikke følge oppskrifter slavisk. Bytt ut, ta bort eller legg til det du måtte ønske, slik at retten passer akkurat deg og det du liker. Vær kreativ. Når det er sagt, er det viktig at man er nøye med kakeoppskrifter. Dette har jeg erfart… :)

Håper du finner noe du liker, og lar deg inspirere av her inne.

 

Noe av det jeg har oppnådd siden jeg startet med bloggen:
Jeg har vunnet mange konkurranser og utfordringer på blant annet Matbloggsentralen.no, og i 2014 vant jeg to kakekonkurranser:

 1. OL-kaken i regi av Tine med «Red Velvet Chili Chocolate Cake» oversatt til «Vinterdrøm» etter seieren.
 2. Norges beste bakst i regi av Bremykt Steke og Bake med «Saftig eplekake».

 

I fjor var jeg og en av mine oppskrifter å finne i annonsen for Bremykt Steke og Bake, og denne kom ut i 21 blader i perioden februar – mai. I tillegg er jeg og mange av mine oppskrifter å finne på hjemmesiden deres www.norgesbestebakst.no

I fjorårets konkurranse (Norges Beste Bakst 2015), var jeg med i juryen, og i tillegg har jeg lagd en brosjyre for Bremykt steke og Bake som kom ut i uke 42/43.

 

Jeg har vært månedens matblogger på Matprat.no og ukens matblogger tre ganger på godt.no.
Jeg har bidratt med oppskrifter til Priors brosjyre høsten 2014, og en av mine oppskrifter på ostesmørbrød er med i Jan Vardøens kokebok «Smelt».

 

Jeg er med i Kakekrigen sesong 5 på kanal FEM. Jeg var med til ukesfinalen, hvor jeg måtte gi tapt for Trond som vant hele krigen.

 

4 kommentarer

 • Reply
  Linda
  24. juli 2015 at 07:23

  Hei! Vil bare takke deg for noen ekstremt gode sider. Du har utallige gode oppskrifter, som er godt forklart og smaker nydelig. Du fremstår så likandes. Ikke noe jåleri. Kudos til deg og denne siden. Takk for at du deler din kunnskap!

 • Reply
  Anita Kristin Skofterud Pedersen
  28. oktober 2019 at 09:39

  Mye flott å lære.

  • Reply
   Tove
   31. oktober 2019 at 08:33

   Så hyggelig å høre, Anita. Takk :)

  legg igjen en kommentar