Ørretrulle med pepperrotkrem
Forrett Kakeboka Tilbehør

Ørretrull med pepperrotkrem

Pepperrotkrem kan bli så sterk eller svak du selv ønsker. Den jeg lagde til ørretrullene, ble ganske sterk. Jeg smurte derfor bare et tynt lag med krem på lefsene, og serverte resten av kremen ved siden av.

Jeg lagde pepperrotkremen dagen i forveien, slik at smaken fikk “satt seg”.

Jeg brukte

  • 5 tortillalefser
  • ørret i skiver til å dekke halvparten av hver lefse
  • 4 vårløk i biter
  • 20 gr revet pepperrot
  • 140 gr Philadelphia
  • 100 gr Creme Fraiche

Revet pepperrot, Philadelphia og Creme Fraiche ble blandet godt, for deretter å bli satt i kjøleskapet til neste dag.

Jeg skjærte av endene på hver lefse, slik at de fikk rette kanter (hvis man kan si det om en rull…). Pepperrotkrem ble smurt i et tynt lag utover halve lefsen, og helt i kanten. Dette for å lime den sammen når du ruller den. Deretter hadde jeg ørreten oppå kremen, før jeg rullet den sammen. Det ble ca. 5 biter av hver lefse, men dette avhenger selvfølgelig av størrelsen du skjærer dem i. Toppes med vårløk.

 

 

 

Skriv ut

RELARTERTE SAKER...

ingen kommentarer

legg igjen en kommentar