Bakst Dessert Kake Kakeboka Kos Muffins

Muffins med vaniljekrem

I kveld lagde jeg muffins, både lyse og sjokolade, med vaniljekrem.

Jeg brukte Toro sine ferdigposer, og Freia sin vaniljekrem (kakefyll). For å få vaniljekremen oppi muffinsen, valgte jeg å fryse den ned i isbitformer. På denne måten fikk jeg porsjoner med vaniljekrem i muffinsen.

Etter tre timer i fryseren var vaniljekremisen klar for muffinsene.

Stekte dem på 190 grader i 15 minutter.

Kremen la seg på toppen av muffinsen. Jeg trodde jeg hadde hatt nok krem i, til at det skulle bli litt krem inni muffinsen også, men det ble det ikke. Skal du det, må du nok ha flere biter enn en oppi.

Friska opp muffinsene med deilige bær.

Enjoy.

Skriv ut

RELARTERTE SAKER...

2 kommentarer

 • Reply
  Camilla
  21. november 2013 at 10:38

  Du trenger nødvendigvis ikke å fryse vaniljekremen. Du bare tar å helle litt vaniljekrem i muffinsformene sammen med røra, så kommer ikke vaniljekremen opp på toppen.

  • Reply
   Tove
   21. november 2013 at 20:48

   Hei Camilla. En prosess mindre å tenke på :) Takk :)

  legg igjen en kommentar