Svele - oppskrift - kjempegod svele - Tove Holter - Idefull
Dessert Kakeboka Kokeboka vaffel

Luftige sveler

Annonse

Helt siden jeg tidligere i år fikk leke meg litt med Bremykt sitt helt nye produkt; et flytende steke- og bakeprodukt som inneholder meierismør, har jeg gledet meg til å dele denne oppskriften på luftige sveler. De ble kjempegode, og de smeltet på tunga.

Produktet er en blanding av meierismør og rapsolje og inneholder ingen tilsetningsstoffer. Bremykt Flytende kan benyttes til både steking, baking og som smaksetter.

Luftig svele ca. 10 stk. – antallet kommer an på størrelsen du lager

  • 150 g sukker
  • 2 egg
  • 100 g Bremykt Flytende
  • 5 dl kefir
  • 1 ts natron
  • 1/2 ts salt
  • 350 g mel

Pisk sukker og egg luftig. Deretter has resten av ingrediensene i, litt og litt.

La gjerne stå i ca. 1 time før steking. (Om du synes røra er for tykk, kan du spe den ut litt med kefir, men bare litt.)

Stekes med Bremykt Flytende i pannen og på middels svak varme, eller den varmen du føler du har best kontroll med, og nytes med Bremykt og brunost eller noe annet godt som gjør din sveleopplevelse til den beste.

Innlegget er skrevet som et ledd i mitt samarbeid med Bremykt og Bakeklubben.

Svele - oppskrift - kjempegod svele - Tove Holter - Idefull

Skriv ut

RELARTERTE SAKER...

ingen kommentarer

legg igjen en kommentar