fbpx
Kremet spaghettini med røkt laks
Hovedrett Kakeboka Pasta

Kremet spaghettini med røkt laks

Sommer er dagens tema på matbloggsentralen, og jeg valgte å lage en lettvint men smakfull middag som bidrag til utfordringen.

Til 4 porsjoner trengte jeg

  • Spaghettini (4 porsjoner)
  • 20 cherrytomater
  • 2 avocado
  • 1 dl fløte
  • 50 gr parmesan
  • 1 liten pose spinat
  • 200 gr røkt laks (skjæres i strimler)
  • pinjekjerner

Kok spaghettinien etter anvisning på pakken, og mens den koker, skjærer du tomatene og avocadoen i biter (ikke så altfor små). Ha dette i en stekepanne sammen med fløten og parmesanen. Freses til osten har smeltet. Da har du en deilig og kremet saus til spaghettinien.

Bland spaghettini, saus, spinat (revet i biter) og røkt laks sammen. Pynt med tomater og spinat, og topp det hele med pinjekjerner. Pinjekjernene fremhever nøttesmaken i den varme avocadoen.

 

Kremet spaghettini med røkt laks

Kremet spaghettini med røkt laks

Kremet spaghettini med røkt laks

Kremet spaghettini med røkt laks

Kremet spaghettini med røkt laks

Kremet spaghettini med røkt laks

Skriv ut

RELARTERTE SAKER...

ingen kommentarer

legg igjen en kommentar