Kokosmakroner
Bakst Dessert Julekake Kake Kakeboka

Kokosmakroner

Betalt innlegg.

Kokosmakroner er førstemann ut på denne 7-slag-ukemenyen min, og oppskriften er til 20 – 30 stk. Antallet avhenger av hvor store/små du lager dem.

Oppskriften er fra oppskriftsheftet “De 7 slag” som jeg har laget for Bremykt Steke og Bake.

  • 2 egg
  • 100 g siktet melis
  • 1 ts vaniljesukker
  • 30 g mel
  • 1 ts bakepulver
  • 50 g Bremykt
  • 200 g kokosmasse

Smelt smøret og la det avkjøle.

Pisk luftig og tykk eggedosis av egg, melis og vaniljesukker.

Tilsett mel, bakepulver og smeltet smør og bland godt. Til slutt has kokosmassen i. Bland godt.

La røren hvile i romtemperatur i 30 minutter.

Stek kokosmakronene på 180 grader i ca. 15 minutter.

 

Kokosmakroner

Kokosmakroner

Kokosmakroner

Skriv ut

RELARTERTE SAKER...

2 kommentarer

  • Reply
    Tone Stømner
    1. desember 2015 at 19:39

    Testet ut kokosmakronene dine i ettermiddag, og de er VELDIG GODE!
    Tone

  • legg igjen en kommentar