Kanelsnurr-blings - lettvint kanelsnurr - Oppskrift Idefull - Inspirert av Tove Holter
Bakeboka Bakst Gjærbakst Kanelsnurr Søt gjærbakst

Kanelsnurr-Blings

Inspirert av en film jeg så på Instagram om kanelsnurr-blings, klarte jeg nesten ikke vente til jeg skulle i butikken i går. Prøver å handle en gang i uka, og heldigvis var handledagen samme dagen som jeg ble inspirert.

Kanelsnurr-inspirert blings! Lettvint kanelsnurr! Dette måtte jeg bare prøve.

Jeg kjøpte Brioche-brød på Meny og smurte skivene med en blanding av smør, brun farin og kanel. Lag en blanding du liker.

Bruk loff eller annet ønsket type brød. Gammelt eller ferskt. Du bestemmer.

Kanelsnurr-smør er laget av

  • Smør – romtemperert
  • brun farin – den fuktige typen
  • kanel

Bruk ønsket mengde, bland sammen og smør på begge sider av skiven.

Jeg smurte begge sidene av skiven med kanelsnurr-smøret og la de utover et bakepapirkledd stekebrett. Kanelsnurr-blingsene ble stekt på 180 grader varmluft i 12 minutter. Anbefaler steketid 10 min +/-, det kommer an på stekeovnen din.

Jeg lot dem ligge litt for å la det karamelliserte sukkeret stivne/kanelsnurr-blingsene bli sprø før vi smakte på dem. Nam! Disse kan anbefales om du har akutt lyst på kanelsnurr en dag.

Mulig det også går an å lage disse i vaffeljernet. Må prøve det en dag.

Om du har god tid og heller skulle få lyst til å bake kanelsnurrer, finner du en veldig god oppskrift her.

Kanelsnurr-blings - lettvint kanelsnurr - Oppskrift Idefull - Inspirert av Tove Holter Kanelsnurr-blings - lettvint kanelsnurr - Oppskrift Idefull - Inspirert av Tove Holter

Skriv ut

RELARTERTE SAKER...

ingen kommentarer

legg igjen en kommentar