fbpx
Juice - Trippel C
Juice Kakeboka Sunt

Juice – Trippel C

Hele julen har gått med til å prøve å ikke bli forkjølet eller syk på annen måte. Dette fordi minstemann har ventet over ett år på en NUSS posedyre, og han legges inn for denne i morgen. Dette gikk bra, helt til onsdagen forrige uke, da jeg ble forkjølet. Jeg har siden da, holdt meg bak et munnbind for å unngå å smitte ham. Blir han syk, blir operasjonen utsatt, og det vil vi jo ikke.

Jeg har drukket juice og varmt vann med chilibiter oppi, jeg har spist C-vitaminer, Sambucol, mirakelpiller (fått fra en venninne), paracett m.m. for å prøve å bli bedre. Jeg har blitt bedre, og jeg har unngått å smitte noen andre her i huset. Bank i bordet…

I dag har jeg lagd nok en C-vitaminbombe, og av nedenfornevnte ble det 8 dl juice

  • 2 sitroner
  • 1 grapefrukt
  • 10 appelsiner (blod)
  • 40 gram ingefær

Denne er for de som liker en skikkelig syrlig juice :)

 

Juice - Trippel C

print

RELARTERTE SAKER...

ingen kommentarer

legg igjen en kommentar