JordbaerShake
Dessert Kakeboka Kos

JordbærShake

Tanken om jordbærshake dukker alltid opp når jeg gjør en spesiell arbeidsoppgave på jobben. I dag gjorde jeg denne arbeidsoppgaven, og i dag lot jeg meg friste. :)

Til 2 jordbærshake á 2 dl brukte jeg

  • 200 gr friske jordbær
  • 200 gr vaniljeis
  • 2 ss stivpisket Condito Whipping (kan droppes)

Først gjorde jeg glassene klare. Kalde glass ble først dyppet i smeltet hvit sjokolade, for så å bli dyppet i tutti-frutti-strø. Glassene ble så satt kaldt igjen. Deretter pisket jeg Whipping med sukker. Jordbær og vaniljeis ble kjørt noen kjappe runder i en blender og så rørte jeg inn stivpisket Whipping.

Has oppi glassene og nytes.

Whippingen gjør shaken tykkere i konstensen. Det virker som om den tykner/stivner når den kommer i kontakt med jordbær, og da synes jeg det er fint å bruke den til å få en tykkere shake. Den smelter heller ikke så fort når jeg bruker dette, og da slipper jeg å sluke shaken for å få den i meg før den har smeltet :)

JordbærShake - milkshake

JordbærShake - milkshake

 

Idé til pynting av glassene så jeg på et Instagrambilde på bakestore.

Skriv ut

RELARTERTE SAKER...

ingen kommentarer

legg igjen en kommentar