Hot Pink Lemonade
Juice Kakeboka

Hot Pink Lemonade

I går lagde jeg to forskjellige limonader i forbindelse med Matbloggsentralens Limonade-utfordring. Mitt første bidrag i denne utfordringen er Deilig Limonade, mitt andre bidrag Ginger Lemonade og mitt tredje blir denne Hot Pink Lemonade.

Alle gode ting er tre, er det noe som heter, men i dette tilfellet er det tre ting som er gode… :)

Til 1,6 liter limonade brukte jeg

 • 5 sitroner
 • 1 chili
 • 2 pk røde druer (steinfrie)
 • 1 liter vann
 • 150 gr sukker

Press juice av sitroner, chili og druer. Kok deretter opp vann og sukker sammen restene av sitron og chili. Ikke av druene. Dette gjør jeg fordi jeg, som tidligere nevnt, innbiller meg at jeg får presset siste rest av velgjørende dråper fra fruktkjøttet ved å koke det opp, og jeg føler kanskje ikke det er så mye smak å hente av druene. Settes til avkjøling.

Når vannet er kjølig nok, siles både det og fruktjuicen, slik at limonaden blir helt uten fruktkjøtt.

Denne smakte litt som grapefrukt. En litt sterk grapefrukt.

Dette var første gang jeg lagde den, og skulle jeg endret litt på den, måtte det bli med 2 chili i stedet for 1, og så hadde jeg økt sukkermengden til 200 gr og vannmengden til 1,1 liter vann.

Jeg synes limonade smaker best iskald, og anbefaler å servere med isbiter.

 

Hot Pink Lemonade

Skriv ut

RELARTERTE SAKER...

2 kommentarer

 • Reply
  Julie Chiku
  20. juni 2013 at 12:03

  Hei Tove, veldig koselig å møte deg på Milkshakesmakingen i går! Denne limonaden høres helt fantastisk ut, så den må jeg prøve å lage :)

  • Reply
   Tove
   20. juni 2013 at 20:36

   Hei Julie. Takk det samme. :)
   Ja, den ble ganske så god, og det tok ikke lang tid før det ble tomt.
   Lykke til med prosjektet ditt :)

  legg igjen en kommentar