fbpx
Himmelske vaniljemuffins
Bakst Dessert Kake Kakeboka Kos Muffins

Himmelske vaniljemuffins

Disse muffinsene ble veldig lette og luftige, og å kalle dem for himmelske passer derfor både til smak og konsistens.

Husets aller mest kresne likte disse veldig godt, så da kan jeg trygt anbefale dem videre :)

Til 16 mellomstore muffins brukte jeg

  • 150 gr sukker
  • 100 gr smør
  • 0,5 dl rapsolje
  • 3 egg
  • 3 dl mel (siktes 2 – 3 ganger sammen med kakefyllet)
  • 1 1/2 ts bakepulver
  • 1 pose Idun kakefyll med vaniljesmak
  • 0,75 dl melk

Visp sukker og smør hvitt. Ha så i eggene, ett av gangen. Bland deretter i oljen, bakepulveret, siktet mel og kakefyll, og til slutt melken.

Stekes på 185 grader i 13 minutter +/-.

 

Himmelske vaniljemuffins

Nytes uten eller med krem. Jeg toppet et par med en ostekrem med hvit sjokolade.

Himmelske vaniljemuffins

Himmelske vaniljemuffins

Jeg bruker Amerikanske muffinsformer – Grand. Disse er min absolutte favoritt. Du får kjøpt dem på Rimi :)

 

Skriv ut

RELARTERTE SAKER...

1 Comment

  • Reply
    Libyggen
    14. juli 2016 at 18:27

    De ser veldig gode ut gleder meg til å prøve de

  • legg igjen en kommentar