fbpx
Grand Prix CupCakes
Kake Kakeboka Kos Muffins

Grand Prix CupCakes

I kveld er det Melodi Grand Prix. Jeg ble inspirert av disse fargerike sommerfuglene i årets program, og brukte fargerike former til disse CupCakes.

Jeg fant en oppskrift på cupcakes på TV3’s side, og det var Idas oppskrift på vaniljecupcakes jeg lot meg inspirere av. Oppskriften ble ikke fulgt til punkt og prikke, og noen ingredienser ble droppet, mens andre ble lagt til, med det, ble resultatet cupcakes med en stor grop i midten. Aldri så ille at det ikke er godt for noe… En stor grop gir plass til mere krem :)

Til 28 små cupcakes brukte jeg

 • 250 gr sukker
 • frø fra en vaniljestang
 • 150 gr romtemperert smør
 • 3 egg romtemperert
 • 230 gr mel
 • 2 ts bakepulver
 • 1 ts natron
 • 2 dl melk
 • 100 gr Kesam med vaniljesmak

Jeg rørte sukker, smør og frø fra vaniljestang hvitt. Deretter rørte jeg i ett og ett egg. Ha så i det tørre og til slutt det våte.

Disse ble så stekt på 175 grader i 15 minutter. De så flotte ut da jeg tok dem ut av ovnen, men det tok ikke lang tid før de sank sammen på midten. Smaken var veldig god, men jeg ble skuffet over utseendet.

Er det noen som har et supert tips om hvordan unngå cupcakes med grop, tar jeg imot det med stor takk :)

Jeg lagde krem av

 • 150 gr romtemperert smør
 • 350 gr melis
 • 3 ts vaniljesukker
 • 200 gr Kavli kremost naturell (mager)

Smør, melis og vaniljesukker ble pisket godt, og så pisket jeg inn kremosten til slutt.

 

Grand Prix CupCakes

Grand Prix CupCakes

Grand Prix CupCakes

 

 

Skriv ut

RELARTERTE SAKER...

ingen kommentarer

legg igjen en kommentar