Fylt brød
Bakst Brød Kakeboka

Fylt brød

I går hadde jeg min kjære mamma på lunsj, og på menyen stod et fylt brød med italienske smaker. Det fine med denne idéen, er at man kan bruke hvilket som helst brød; kjøpt eller hjemmebakt, små eller store, bryte eller vanlig, og fylle det med de smakene du ønsker.

Jeg valgte å bruke et ferdigkjøpt brytebrød til dette formålet, og brødet ble fylt med

  • Hjemmelaget pesto (denne gangen lagd med peanøtter fordi mannen hadde spist opp pistasjnøttene)
  • Parmaskinke
  • BøffelMozzarella (i skiver)
  • Puré av soltørket tomat (soltørket tomat i olje kjørt til puré med stavmikser)
  • Tomater (i skiver)
  • Kokt egg (i skiver)
  • Avocado (i skiver)
  • BøffelMozzarella (i skiver)
  • Hjemmelaget pesto
  • Parmaskinke

Skjær toppen av brødet. Fjern så mye av innmaten som du ønsker. Legg ovenfornevnte fyll lagvis og legg til slutt på topplokket.

Jeg valgte å fjerne all innmaten, slik at vi måtte skjære skiver av brytebrødet. En annen måte å servere det på, som moren min foreslo, er å beholde innmaten til det midterste brytebrødet. Dermed kan man bryte av brødene rundt og få fylte rundstykker. Må prøve den måten neste gang.

Serveres med ekstra kokt egg, pesto og puré av soltørket tomat.

En smakfull lunsj som gjør en god dag enda bedre :)

Fylt brød

Fylt brød

Fylt brød

Fylt brod

Skriv ut

RELARTERTE SAKER...

ingen kommentarer

legg igjen en kommentar