Tove-Holter
I fokus

Fra det private hjørnet og et lite tilbud fra meg til deg

Fra det private hjørnet og et tilbud fra meg til deg.

Etter 15 år hos samme arbeidsgiver, ble min stilling som markedskoordinator lagt ned. Effektivisering kalte de det. Uansett årsak, ble dette kastet på meg, og to uker etter at jeg hadde fått innkallelse til drøftelsesmøte, var jeg uten jobb og ble fast inventar i sofaen hjemme.

Det er snart 2 måneder siden jeg hadde min siste arbeidsdag. I løpet av disse to månedene, har jeg vært en aktiv jobbsøker, men uten hell. Jeg har søkt på ca. 20 stillinger og vært på 1 intervju.

Jeg har fått tilbakemelding på at jeg er for gammel…
Joda, mannen fra rekrutteringsbyrået som ringte (ja, han ringte, han sendte ikke dette skriftlig), kom med den meget overraskende nyheten (i hvert fall for meg) om at jeg var for gammel! Hæ?

Jeg har også fått beskjed om at jeg var for tung… Skjønte jo egentlig hva de mente, men måtte bare dobbeltsjekke; Tung = overkvalifisert.
Vel, når dama fra rekrutteringsbyrået melder at oppdragsgiver ønsker noen som er «lett» osv., er det jo fort gjort å tolke det i feil retning. I hvert fall når man akkurat har fått beskjed om at man er for gammel.

Det er 15 år siden sist jeg var på jobbsøk, og mye har endret seg på jobbsøkermarkedet siden den gang. Vikarbyrået (trenger ikke nevne hvilket) vil ikke ta meg inn på intervju uten at jeg først sier hva smertegrensen for lønna mi er. Hvorfor ikke ta meg inn på intervju for å se hva jeg er verdt?
Dette vikarbyrået skaffet meg den siste jobben jeg hadde, og der har jeg vært i 15 år. Burde jeg selge meg billig, bare for kanskje å få samme mulighet igjen?
Gammel, «tung» og billig?

Jeg synes GOD ERFARING, GOD KVALITET I UTFØRT JOBB, KREATIV, FLEKSIBEL OG ER VERDT PENGENE er en mye bedre beskrivelse av meg.

«Du er jo så kreativ og du har mange bein å stå på».
Det mangler ikke på trøstende ord, og mange jeg har snakket med, mener jeg nå bør satse på bloggene og maleriene mine.
Kanskje jeg til og med får utgitt min første krimroman? Hva med en kakebok?

På papiret er jeg 48 år! Jeg har en bred og variert erfaring fra alle jobbene jeg har utført for andre. Jeg er fleksibel, kreativ og kunnskapsrik. Barna mine er voksne og mannen min klarer seg selv.
Jeg har livserfaring med mange opp- og nedturer, og jeg er ikke redd for nye utfordringer.

I mangel på åpne dører på arbeidsmarkedet, tok jeg i går beslutningen om å jobbe for min største kritiker… meg selv!

Så til hva jeg kan tilby i tillegg til oppskriftsutvikling, bilder av mat, malerier, kakebøker og krimromaner…

 

Trenger du hjelp fra en digital markedskonsulent?

Å lykkes med sosiale medier og hjemmesider krever aktivitet, relevant innhold, gode søkeord samt tålmodighet, og det er her jeg kommer inn i bildet.

Jeg har erfaring med å drifte hjemmesider gjennom matbloggene mine, noe som igjen har gitt meg forståelsen for og viktigheten av SEO.

For å styrke min erfaring, har jeg også tatt kurs i digital markedsføring.

Verdt å nevne; Jeg er bl.a. å finne på topp 3 på Google søk (organisk) med egen produksjon.

Jeg er en engasjert, ivrig, fleksibel og positiv person som trives i det kreative hjørnet, og jeg ser fram til å kunne jobbe tett sammen med deg for at du også skal kunne lykkes med dine sosiale medier/hjemmeside.

Hvem vet, kanskje vi også kan finne på noen morsomme aktiviteter sammen; din business og mine blogger.

Om interessen er gjensidig, håper jeg å få mulighet til å presentere meg selv nærmere.
Jeg er tilgjengelig pr. e-post og telefon. Kontakt meg gjerne for en uforpliktende samtale.

Ser frem til å høre fra dere.

Med vennlig hilsen
Tove Holter
kreativ digital markedskonsulent
Mobil 416 61 069
tove.holter@idefull.no

 

 

 

Skriv ut

RELARTERTE SAKER...

4 kommentarer

 • Reply
  Anne Bente Hauge
  26. april 2019 at 16:30

  De skulle bare visst hva de gikk glipp av. Jobber med digitalmarkedsføring selv, sammen med 20 og 30- åringer. Selv om jeg har passert 53 år er jeg ikke noen de må slepe på. Jeg er minst like oppdatert som dem, og har i tillegg lang erfaring som kommer godt med. Jeg har heller aldri følt at alderen min er et problem for noen, og jeg er en viktig del av teamet.

  De som kun ser på alder har virkelig ikke forstått noe som helst. De har selv gått ut på dato.

  Det finnes heldigvis arbeidsgivere som ikke er så trangsynte, eller du kan bli din egen arbeidsgiver.

  Stå på! Ønsker deg masse lykke til :)

  Anne Bente!
  (som blogger på fritiden fordi det er gøy og fordi jeg kan det!)

  • Reply
   Tove
   28. april 2019 at 14:11

   Takk, Anne Bente. Jeg akter ikke å gi meg med det første. Du er et tydelig bevis på at dette skal gå bra. :)

 • Reply
  sølvi waage
  26. april 2019 at 16:54

  Ønsker deg lykke til ….. Er på samme alder – eller litt eldre. Har også følelsen av akkurat det du sier. Nå er jeg i jobb, men i Stavanger har vi hatt noen tøffe år. På vei opp igjen nå heldigvis. Venner og familie på vår alder har vært gjennom akkurat det samme. Når det kommer til den yngre garde mangler de erfaring…. så jeg har ofte lurt på. Hva er den ideelle alder og hvor mye erfaring må en ha for å komme i betraktning? Håper du får mange oppdrag og klarer å vise at vi kan:)

  • Reply
   Tove
   28. april 2019 at 14:10

   Takk for hyggelig tilbakemelding, Sølvi.
   Ja, det blir spennende å følge med :)

  legg igjen en kommentar