Sjokoladekrem
Kake Kakeboka Sjokolade

Fløyelsmyk sjokoladekrem

Fløyelsmyk sjokoladekrem som passer til den kaken du selv måtte ønske.
Kremen ble til ved et uhell. Den er egentlig den “mislykkede” kremen til en annen kake, men hvis alle uhell hadde smakt så godt som denne, hadde det ikke gjort meg noe å feile flere ganger på kjøkkenet.
Hell i uhell :)

Mengden krem er nok til en langpanne sjokoladekake.

Denne sjokoladekremen ble lagd av

  • 4 dl kremfløte
  • 50 g romtemperert smør i biter
  • 50 g brun farin
  • 200 g 70% kokesjokolade
  • 100 g lys kokesjokolade
  • 100 g hvit kokesjokolade
  • 4 eggeplommer

Kok opp fløten, smøret og sukkeret. Skru av varmen og ta kjelen av platen. Ha sjokoladen i fløteblandingen og rør til alt har smeltet. Rør deretter inn en og en eggeplomme.

Avkjøles.

Has på kaken før den stivner helt. Den blir ikke hard, men kan tenke meg den blir vanskelig å smøre utover når den er kald eller om du ønsker å bruke en sprøytepose for mønster.

Fløyelsmyk sjokoladekrem

Skriv ut

RELARTERTE SAKER...

ingen kommentarer

legg igjen en kommentar