Fløtegratinerte poteter
Hovedrett Kakeboka Tilbehør

Fløtegratinerte poteter

Fløtegratinerte poteter til å spise opp…! Disse ble kjempegode, om jeg så må få si det selv :)

Oppskrift til 6 porsjoner 
  • 1 kg kokte poteter
  • 30 g hvitløk (hele knuste fedd)
  • 150 g creme fraiche
  • 150 g fløte
  • 60 g parmesan
  • revet ost til toppen (type og mengde etter smak)
  • litt salt (etter behov)
Fremgangsmåte

Kok og skrell potetene. Del dem i passe store biter.

Bland creme fraiche, fløte og parmesan. Bland deretter alt dette med potetbitene og topp med ønsket mengde revet ost.

Stekes på 180 grader varmluft i 30 minutter.

Iflølge ovenfornevnte liste til Matprat, skal man beregne 150 g poteter pr. person. Hos oss spiser vi mer enn dette, og denne oppskriften var nok til denne familien på 4.

 

Fløtegratinerte poteter

Skriv ut

RELARTERTE SAKER...

ingen kommentarer

legg igjen en kommentar