Festmåltid – tre retter

Suppe, kylling og cookies, høres for meg ut som en fristende meny. I forbindelse med Matbloggsentralens utfordring i samarbeid med Matstreif og deres 10 års jubileum, har jeg satt sammen det jeg mener er et skikkelig godt festmåltid av retter jeg har lagd tidligere.

Forretten er Blomkål- og ingefærsuppe med sprøstekt chorizo.

Blomkaal- og ingefaersuppe med chorizo

Hovedretten er Kyllingfilet med potetmos, ovnsbakt portobello, paprikasalsa og stekt asparges.

Kyllingfilet med potetmos, ovnsbakt portobello, stekt asparges og paprikasalsa

Desserten trenger ikke være altfor stor etter et slikt måltid, og derfor har jeg valgt GulrotCookies. Et par-tre cookies (små), sammen med et par jordbær, holder å toppe dette måltidet med.

GulrotCookies2

Matstreif tre-retters middag

 

 

 

PRINT

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Velkommen til min side som stadig fylles på med min MATglede og smakfulle idéer.
Her finner du inspirasjon til både hverdagen og festlige lag.
Siden er også krydret med mine malerier, blomsterkreasjoner, dikt og taler m.m. 

LETER DU ETTER NOE GODT?
Søk