eplelapper
Dessert Eplekake Kake Kakeboka

Eplelapper

Betalt innlegg.

Saftige og luftige eplelapper med is, honning og mandler. Eller hva med pisket krem og litt kanel oppå? Her er det mange variasjoner som kan gjøre denne eplelappen til den beste du har smakt.

Til ca. 20 eplelapper, brukte jeg

  • 4 egg
  • 100 g sukker
  • 2 ts vaniljesukker
  • 3 dl kefir
  • 150 g smeltet Bremykt
  • 400 g mel
  • 1 ts natron
  • eplepuré lagd av 4 epler

Pisk egg, sukker og vaniljesukker luftig. Tilsett det våte (Bremykt og kefir) og det tørre (mel og natron) om hverandre.
Mos eplene med stavmikser eller riv dem med rivjern. Rør inn moste epler for hånd.
La røra heve i 30 minutter. Stekes på middels varme.

Størrelsen du velger å steke dem i, avgjør hvor mange lapper du ender opp med.

Serveres nystekte med is, krem, honning, karamell, epler, kanel, mandler eller hva du måtte ønske. Det var også godt med brunost på disse.

Eplelapper

Eplelapper

Eplelapper

Eplelapper

Eplelapper

Skriv ut

RELARTERTE SAKER...

ingen kommentarer

legg igjen en kommentar