fbpx
Enkel salat med nektarin
Forrett Kakeboka Sunt Tilbehør

Enkel salat med nektarin

En enkel salat kan bety så mangt, og det kommer an på øyet som ser.

Salaten kan være enkel å lage, eller den kan f.eks. være enkel fordi det ikke er så mye i den. Men, det som er enkelt for noen, kan igjen være komplisert for andre.

Jeg anser denne salaten for å være enkel fordi det ikke er så mye forskjellig i den, og at det bare tok 5 minutter å lage den. Tidligere, før jeg begynte å blogge, og interessere meg mere for matlaging, ville jeg ansett denne salaten for unormal. Nå, når jeg liker å kombinere andre smaker, og å prøve noe nytt, ville det ikke falle meg inn å kalle den unormal lenger.

Denne enkle, men gode salaten ble lagd av

  • nektarin i strimler
  • salatløk
  • spinat
  • crispisalat
  • cherrytomater
  • olivenolje

Hvor mye man bruker av hver, er avhengig av hvor mye hver enkelt spiser av salaten, som f.eks. her hos oss, der noen i huset spiser mer salat enn andre… :)

Jeg kuttet nektarinen i litt tykke strimler og løken i biter, mens spinaten og salaten ble revet opp.

Enkel salat med nektarin

print

RELARTERTE SAKER...

ingen kommentarer

legg igjen en kommentar