Matkveld med Andreas Viestad
I fokus Kakeboka Kokeboka

En kveld med Andreas Viestad

I regi av Nortura og Matbloggsentralen, var jeg med på en minne- og smaksrik kveld i går.

I anledning Gildes lansering av den langtidsmodnete skinken Æra, ble matbloggere fra Matbloggsentralen invitert til en «smakfull kveld med et knippe spennende retter» hjemme på Andreas Viestads kjøkken.

Vi var 9 heldige og kunnskapshungrige (og ellers litt sultne…) matbloggere som møtte forventningsfulle opp på Geitmyra Gård.

Invitasjonen løy ikke, for med 8 spennende retter (hvis jeg telte riktig), skulle det ikke mangle på inspirasjon ved bruk av spekeskinke framover.

For ei (joda, meg), som ikke er spesielt glad i altfor salt spekeskinke, ble dette en veldig positiv opplevelse. :)

Æra skinke er lite salt, ekstra mør og fløyelsmyk. En skinke til å bli glad i, selv for kresne ganer.

Matkveld med Andreas Viestad

Matkveld med Andreas Viestad

Matkveld med Andreas Viestad

Matkveld med Andreas Viestad

Disse to bildene er lånt av Matbloggsentralen.com

 

Skriv ut

RELARTERTE SAKER...

ingen kommentarer

legg igjen en kommentar