Dyrket.no
Kokeboka

Dyrket.no

Betalt innlegg

I forbindelse med mitt samarbeid med Dyrket.no, har jeg nå bestilt varer der for å se hva de kan tilby, og dette kan du lese litt mer om nedenfor.

I første runde prøvde jeg meg på oppskrift med pizza.
Jeg legger ikke skjul på at jeg også setter pris på lettvinte middager. Det må gjerne være lettvinte middager i form av “raskt å
lage”, og dermed ble disse ferdiglagde pizzabunnene et pluss i boka hos meg. Det ble pizza på en-to-tre. Få, men gode smaker og rask å lage. Dette vil jeg ha mer av.

Dyrket.no

Jeg bestilte også entrecote. Før jeg forteller videre, må jeg bare få si at hos oss er det mannen min som kan å steke/grille kjøtt. Her skorter det litt hos meg…
Tilbake til entrecoten… Da gutta fikk den til middag, kom det fra dem: “Denne var skikkelig god. Hvem har grillet kjøttet?” De gjorde store øyne når jeg sa at det var jeg som hadde stekt det (altså ikke grillet). Ikke til å tro. Med så fornøyde gutter rundt bordet, blir det ikke siste
gangen jeg bestiller entrecote hos Dyrket.no. Nå får endelig jeg også til å tilberede godt kjøtt :)

Dyrket.no

Dyrket.no

Dyrket.no

I runde to har jeg bestilt mye forskjellig mat. Det jeg gledet meg mest til å prøve var en skive smørloff med rømme og honning med ingefær. Hvorfor i all verden den kombinasjonen? Jo, i min barndom, var en av mine favorittpålegg rømme med sukker på. Rømmen og honning med
ingefær, ble altså en litt mer videreutvikling av et mine barndoms favorittpålegg.

Dyrket.no

Maten ble levert da vi spiste nudelsuppe. I leveringen var det blant annet smørloff og gårdssmør. Dette kom raskt på bordet, og bidro til å gjøre en god suppe enda bedre.
Man kan jo ikke være helt fornøyd med alt man bestiller, og det var ikke jeg heller. Her er det smaken som avgjør, og noe av det jeg ikke likte, falt i smak hos mannen min, og omvendt.

Dyrket.no

Dyrket.no

Dyrket.no

Hva er Dyrket.no?
Når du bestiller varer på Dyrket.no bestiller du direkte fra bonden, fiskeren eller osteprodusenten etc. De er bondens marked på nett.
Dyrket.no bruker moderne teknologi til å ta deg tilbake til slik det var i gamledager. Hvor man handlet direkte fra slakteren, fiskeren og bakeren etc. De tar industrien ut av maten.
Kun det du har bestilt vil bli høstet eller foredlet, før det plukkes opp av Dyrket.no og blir levert direkte hjem til konsumentene dagen etter man har bestilt. De kutter ut alle fordyrende mellomledd, minimum 70% av det man betaler for produktene rett til menneskene som lever
og ånder for å produsere god mat. I tillegg til at produsentene sitter igjen med overskuddet, får de som handler maten bedre råvarer på kjøkkenbenken.
De har det største utvalget av økologiske kvalitetsvarer man finner på nett, og de har over 100 småprodusenter og småbønder i systemet deres.

Skriv ut

RELARTERTE SAKER...

ingen kommentarer

legg igjen en kommentar