ChiliSalma
Fisk Hovedrett Kakeboka

ChiliSalma

I dag har det vært travelt med både den ene, den andre og den tredje avtalen. I den forbindelse ble det en middag som var rask å lage. :)

Jeg stekte Salma i restene av sausen fra gårsdagens Chilikylling, og dette spiste vi sammen med Tortellini. Siden det er sausen som «gjør» Chilikyllingen, kan jeg like godt kalle denne retten for ChiliSalma.

Det ble 3 porsjoner av følgende

  • Resten av sausen (nevnt ovenfor)
  • 1 Salma Back Loin (stor) i biter
  • Tortellini med pesto (koketid: 1 minutt)

Salma surres i sausen. Ikke stek den så mye at den blir tørr. Personlig synes jeg den er best når den er litt rå inni. :)

Dette ble en smakfull og ikke minst rask og lettlagd middag. I og med at det «mangler» noen grønnsaker eller annet tilbehør, kan denne middagen for noen kanskje bli litt kjedelig, det syntes ikke jeg.

Når man har dårlig tid, er det veldig fint at middagen kan være på bordet på 1-2-3.

 

ChiliSalma

 

Skriv ut

RELARTERTE SAKER...

ingen kommentarer

legg igjen en kommentar